Vill du sälja?

Skriv ut vår flyer

Om du vill sälja på våra klädbytardagar skickar du ett mail till oss efter numren släppts och så tilldelar vi dig ett säljarnummer. Vi har tyvärr ett begränsat antal säljarnummer, så först till kvarn gäller.

 

Mer information om hur du gör hittar du i avsnittet Säljarnummer.

 

Vi tar en säljaravgift på 50 kronor och 10% av hela försäljningen går sedan oavkortat till välgörande ändamål.

Du gör så här:

Vad kan jag sälja?

Förutom kläder och skor kan du även sälja leksaker, böcker, filmer och spel. Och även andra barnartiklar så som vagnar, spjälsängar etc. och utrustning efter säsong (skridskor, skidor, cyklar och dylikt).

 

Storlek och åldersgräns

Klädbytardagarna är till för just barn, så de klädstorlekar som gäller mindre än eller lika med 170cl unch ungdomsstolekarna XS-S (alltså inte vuxenstorlekar). På spel och filmer gäller 11 års gräns och lägre.

Saker som är inte hör hit kommer vi helt enkelt att plocka bort från borden.

 

Kläder för de minsta

Vi har under de senaste åren svämmats över av bebiskläder och detta har tyvärr gjort dem både svårhanterliga och svårsålda. Därför har vi nu valt att ta bort försäljningen babystorlekarna 68 och mindre.

 

Helt, rent och efter säsong

Vi jobbar efter säsong. Det innebär sommarkläder och strandleksaker på våren, vinterjackor och pulkor på hösten. Sådant som är smutsigt, trasigt eller har fel säsong kommer vi helt enkelt att plocka bort.

 

Klädbytet är en loppis

Så mer kostsamma varor bör i stället säljas på andra försäljningsställen som t.ex. Blocket eller Tradera.

 

Copyright @ All Rights Reserved