Vill du sälja?

Skriv ut vår flyer

Om du vill sälja på våra klädbytardagar skickar du ett mail till oss efter

numren släppts och så tilldelar vi dig ett säljarnummer. Vi har tyvärr ett begränsat antal säljarnummer, så först till kvarn gäller.

 

Mer information om hur du gör hittar du i avsnittet Säljarnummer.

 

Vi tar en säljaravgift på 50 kronor och 10% av hela försäljningen går sedan oavkortat till välgörande ändamål.

Du gör så här:

Vad kan jag sälja?

Förutom kläder och skor kan du även sälja leksaker, böcker och spel. Vi har valt att ta bort filmer från våra hyllor för att ge plats åt annat. Du kan även sälja andra barnartiklar så som vagnar, spjälsängar etc. och utrustning efter säsong (skridskor, skidor, cyklar och dylikt).

 

Storlek och åldersgräns

Klädbytardagarna är till för just barn, så de klädstorlekar som gäller mindre än eller lika med 170cl unch ungdomsstolekarna XS-S (alltså inte vuxen- storlekar). På spel gäller 11 års gräns och lägre. Saker som är inte hör hit kommer vi helt enkelt att plocka bort från borden.

 

Kläder för de minsta

Vi har under de senaste åren svämmats över av bebiskläder och detta har tyvärr gjort dem både svårhanterliga och svårsålda. Därför har vi nu valt att ta bort de minsta storlekarna och bara sälja stl 74 och uppåt.

 

Helt, rent och efter säsong

Vi jobbar efter säsong. Det innebär sommarkläder och strandleksaker på våren, vinterjackor och pulkor på hösten. Sådant som är smutsigt, trasigt eller har fel säsong kommer vi helt enkelt att plocka bort.

 

 

Copyright @ All Rights Reserved